OVER AVAIL

asksupport@avail.be

+32 492 17 73 98

© Avail | Karen Vuylsteke | 2016

Karen Vuylsteke Avail

Laat het ons steken op het feit dat ze geboren en getogen West-Vlaming is.

 

Wanneer Karen haar tanden in iets zet, dan gaat ze er helemaal voor. Dat was al zo toen ze op haar tiende de fagot koos als muziekinstrument ("Niemand speelt dat!"), ze tijdens haar bachelor communicatiemanagement voor een half jaar naar Lissabon trok ("Portugees, Engels of Nederlands, we zien dat dan wel.") en ze daarna een master meertalige communicatie behaalde in Brussel ("Waarom dicht als het ook ver kan?"). Dat ze haar opleidingen combineerde met enkele jobs, daar keek al niemand meer van op. Werken, dat deed ze toen al graag.

 

Na haar studies startte ze als outsourcing assistant bij een vooraanstaand bureau voor management support. De diversiteit, nood aan flexibiliteit en zelfstandigheid waren haar op het lijf geschreven. Toen ze de kans kreeg deel uit te maken van een internationale speler in de bouwwereld, kon ze geen neen zeggen. Op vandaag is ze nog elke dag trots hier haar steentje te mogen bijdragen. Dat ze haar job combineert met enkele opleidingen, daar kijkt al niemand meer van op.

 

Het West-Vlaamse bloed kruipt echter waar het niet gaan kan. Karen wou meer doen, iets doen van haarzelf en voor anderen. Helpen is haar immers met de paplepel ingegeven.

 

Na twee jaar verbouwen - waarbij ze natuurlijk zelf alle stielmannen koos - merkte ze dat veel ondernemers geen fan zijn van administratie. Logisch natuurlijk, aangezien dat helemaal hun hoofdtaak niet is. Omdat Karen houdt van wat ze doet ("Werken is ook een hobby!") en ze van mening is dat iedereen moet kunnen doen waar ze goed in zijn, richtte ze Avail op. Het is immers met veel plezier dat zij van hun bijzaak haar hoofdzaak maakt.